Please remind the analysis is rely on your provide information, please take it seriously if you really care your conditions!
提提您! 我們的分析依賴於您提供的準確信息,如果您真的關心您的情況,請認真填寫!

The Questions below can predict whether your conditions are related to Allergy and see the Possibility to find out the Allergens in Allergy IgE Component Blood Test.

以下的問題可以預測您的情況是否與過敏有關,並預測您的IgE 過敏血液測試中找出過敏原的可能性

Here is your Sensitization Score
你的致敏風險分數

Asthma
哮喘

Point 分數


Rhinitis
鼻炎

Point 分數


Eczema
濕疹

Point 分數


Food Sensitization
食物致敏

Point 分數


Possibility to get find out the Allergens in Allergy IgE Component blood Test
在過敏原分子血液測試中找出過敏原的可能性

%

What is Allergen Component Test?
什麼是過敏原分子血液測試?


CAAM FABER

You are encourage to download this result and discuss with your family doctors.
鼓勵您下載此結果並與您的家庭醫生討論!

Please select photos 請選擇相片

請確認以上信息正確,請細閱以下條款及細則,謝謝!

條款及細則

  • 收費是為了支持本平台的管理,不是醫生諮詢費,醫生提供的諮詢是自願性質的。

  • 所有建議均由醫生提供,本平台對其建議不承擔任何責任。

  • 確認付款後將不接受修改。

  • 您的付款不可轉讓和退款。

  • 建議不能作診斷用途,進行治療前應諮詢你的醫療專業人員。

  • 如有爭議,AiAllergy 保留最後決定權。

  • 我們致力保障您個人資料的私隱及安全。如您對我們的私隱政策或收集個人資料有任何疑問,請致電或電郵與本公司聯絡[email protected]。我們不會使用您提供的個人資料作直接促銷用途。